3 gode råd til at style din seng, så dit soveværelse bliver en hoteloplevelse

Hoteller kan bare noget helt særligt med at indrette soveværelser. Drømmer du også om en seng, der oser af luksus og velvære. Med et par små, gennemtænkte fifs kan du faktisk opnå den afslappede, lækre stemning, så hver dag bliver en lille luksusrejse. Læs med her og få alle de rigtige værktøjer.

Kingsize eller enkeltmandsseng: Enhver seng kan styles

Først og fremmest må vi tale om sengen. Alle senge kan styles. Dét lige meget om du har en skøn kontinentalseng eller en lille boksmadras. Selvfølgelig har nogle senge allerede den der særlige hotelstemning med sig i designet. Men fortvivl ikke. Med de rigtige remedier kan også din seng blive en drømmeseng.

Dyner og lagner der sender dig blødt og lunt til drømmeland

Når det gælder hotelstilen er det vigtigt ikke at gå ned på kvalitet. Gode kvalitets lagner holder eksempelvis også længere og kan tåle hyppigere vask.

Nøglen til hotelstilen er faktisk holdbarhed, så dynebetræk, hovedpudebetræk samt lagner altid er crisp og lækkert, når du hopper under dynen.

Ofte kan du gå efter glatte vævninger, som smyger sig om benene. Dem kan du genkende på et blankt og fast look, som passer perfekt til hotelæstetikken.

puder og sengetæppe der matcher et femstjernet hotel

Store, dejlige puder er en hotelsignatur. De bedste femstjernede hoteller verden over gør brug af flotte puder. Det gælder både din hovedpude, som ofte er ekstra bred, men også pyntepuder i alskens farver.

Med puderne får du mulighed for at skabe den her beroligende og luksuriøse røde tråd, som hoteller mestrer.

Vælg eksempelvis en række puder, sengetæpper og sengetøj i den samme farveskala. Det kunne være mosgrøn, grågrøn og dyb flaskegrøn. Måske giver du stylingen lidt kant med et plantemotiv på en af puderne.

Derefter er kunsten blot at vælge lampeskærme, gardiner og gulvtæpper i samme nuancer. På den måde skaber du ro til at glide ubekymret ind i drømmeland.

Duften af luksus

De bedste hoteller arbejder med detaljen. Det gælder eksempelvis duft.

Nyvaskede lagner dufter fantastisk, men du kan også toppe hele oplevelsen med en beroligende rumduft.

Et eksempel er æteriske olier. Andre bruger eukalyptus og sandeltræ. Hvor bliver det spændende at fortrylle soveværelset til den rene luksusoplevelse.