Har du et barn med eksem?

Hvis du selv har været eksembarn, så ved du helt sikkert hvor ulideligt og en evig kamp det er at behandle eksem. Hvis du ikke selv har været eksembarn, så har du sandsynligvis ikke den fjerneste idé om hvad du går ind til. Med eksembørn handler det om at få lov til at behandle eksemen så effektivt og så kontinuerligt som muligt, uden at det skal være en kamp med barnet.

 

Eksembørn, er en problematik helt for sig selv. Hvis du selv har eksem, så ved du hvor smertefuldt og ubehageligt eksamen kan være, og hvor vigtigt det er hele tiden at holde eksemen i skak, således at den ikke blusser op mere end nødvendigt. Du ved nok også at hver eksem er unik, og at kræver en rejse i junglen af eksemprodukter for at finde frem til hvad der fungerer bedst i det enkelte tilfælde. Hvis du aldrig selv har haft noget erfaring med eksem og har fået et eksembarn, så har du en del at lære.

 

Behandlingen af eksem kan være besværlig

Har du et barn med eksem, så ved du nok at det kan være svært at få lov til at behandle barnet. Det tager ofte tid at smøre eksem ind, og det er ikke altid at børnene synes det er rart eller har tålmodighed til det. For at det skal være en god oplevelse for barnet, kan du placere dem foran en skærm som holder dem underholdet. Brug evt. en USB-A til USB-C Kabel hvis du mangler noget at sætte skærmen til med.

 

Når eksem er behandlet, og forholder sig i ro, giver det barnet meget mere frihed til at lege frit som de har lyst til. At se sit barn fise afsted på sin gåbil med et smil på læben, vil giver ro i maven. Derfor er det vigtigt hele tiden at forsøge at holde eksemen vedlige så dit barn kan være komfortabel i sin krop.