Se København i helikopterperspektiv 

København er måske Nordeuropas dejligste by. Det ville københavnerne helt sikkert selv sige, hvis du spurgte dem. Det er en by, som rummer mange facetter. Der er den gamle middelalderby, Indre By, og der er de nye, moderne byggerier i Ørestaden, hvor futuristiske bygningsværker tårner sig lystigt op mod den store himmel. København er en skøn by at gå ture i og shoppe i, men har du nogensinde set den fra oven? Det skulle du tage at prøve. 

Hvis du finder hjemmesiden helikopterture.dk/helikoptertur-koebenhavn, så vil du opdage at der faktisk er mulighed for at tage en flyvende rundtur over København i en vaskeægte helikopter. Det er en helt ny vinkel at se den smukke by fra. Med en dygtig pilot ved roret kan du komme til at opleve den dejlige by fra luften. En helikoptertur, der kan gå fra Dyrehaven, i den nordlige del, og hen over Indre By. Videre over havneløbet og ud til de fantastiske byggerier i Ørestaden. 

Et uforglemmeligt minde 

Du vil aldrig glemme din tur over København i helikopter. Få byer i verden har så meget at byde på, fra luften, som København. Der er flotte views at skue over hele byen. Og udsigten gennem vinduerne i helikopteren er ikke mindre end fantastisk. Glem ikke at have dit kamera med, for der er nok at fotografere på en tur i helikopter over Danmarks skønne hovedstad. Og det er jo ikke hver dag du har chancen, så hellere skyde for mange billeder end for få. 

Så Amalienborg slotsplads og Rådhuspladsen fra luften. Slå et sving ind over Nyhavn og fortsæt ud over Christiania med alle de hjemmebyggede huse. Mulighederne er mange og prisen er ikke højere end at de fleste kan være med. Det er et minde for livet, man får med en helikoptertur over København. Et minde lige til familiealbummet.  

Giv dig selv en tur 

Og hvor herligt er det ikke lige at kunne dele billeder af København fra luften på sin Facebookside eller Instagram og vise, at her har jeg været. Højt oppe og alle de bedste steder. Dine venner vil elske at se dit eventyr udrullet i billeder på skærmen. Din flyvetur over smukke København.  

Forkæl dig selv med en tur over København i helikopter. Eller give det som en gave til en ven eller et familiemedlem, der virkelig skal fejres. Det betyder så meget at gøre noget godt for sig selv og vennerne. God tur!